Βασιλειος Ντοντουλος

Βασίλειος Ντόντουλος

Βασιλειος Ντοντουλος

DDS

Ο χειρουργός οδοντίατρος και επικεφαλής της οδοντιατρικής μονάδας Βασίλειος Ντόντουλος γεννήθηκε στην Κατερίνη Πιερίας και μεγάλωσε στην Θεσσαλονίκη.

Το 1989 αποφοίτησε από την Οδοντιατρική Σχολή του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Από το 1991 ασκεί το επάγγελμα του Γενικού Οδοντιάτρου στο ιδιωτικό του ιατρείο στην Θεσσαλονίκη.

Από το 1996 ασκεί την κλινική εμφυτευματολογία στο ιατρείο του, έχοντας παρακολουθήσει το βασικό χειρουργικό και προσθετικό σεμινάριο για εμφυτεύματα στην πόλη Mannheim της Γερμανίας. Έκτοτε φροντίζει για την συνεχή εκπαίδευση και ενημέρωσή του λαμβάνοντας μέρος σε σειρά σεμιναρίων και συνεδρίων τόσο της Ελλάδος όσο και του εξωτερικού, δίνοντας έμφαση στους τομείς της ολικής αποκατάστασης στόματος με εμφυτεύματα και αναπλαστικές τεχνικές καθώς επίσης και στο τομέα της αισθητικής οδοντιατρικής.

Το 2007 παρακολούθησε Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στην Ακτινοδιαγνωστική Χρήση Ορθοπαντομογράφου στην έδρα της Χειρουργικής Εμφυτευματολογίας και Ακτινοδιαγνωστική του Οδοντιατρικού Τμήματος του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Παράλληλα με την κλινική πράξη, έχει συμμετάσχει ενεργά και ως ομιλητής ελευθέρων ανακοινώσεων και poster σε ελληνικά και διεθνή συνέδρια, με θεματολογία σχετική πάντα με τον χώρο των οδοντικών εμφυτευμάτων και σύγχρονων αναπλαστικών τεχνικών.

Έχει άριστη γνώση Αγγλικών και Γαλλικών.

23920 73 444
info@dentalpraxis.gr
Αδ. Κοραή 9Β, Νέο Ρύσιο 57001 - Θεσσαλονίκη

Events Joined