Χρηστος Λωλης

Χρήστος Λώλης

Χρηστος Λωλης

DDS, DICOI

Ο Χρήστος Λώλης μετά την ολοκλήρωση των προπτυχιακών του σπουδών, υπηρέτησε στον Ελληνικό στρατό σαν Δόκιμος Αξιωματικός και απολύθηκε με τον βαθμό του εφ. Ανθυπολοχαγού.

Το 2006 έλαβε υποτροφία από το ίδρυμα Ωνάση, για σπουδές στο Department of Biomaterials and Biomimetics στο New York University (USA).

Στη Νέα Υόρκη παρέμεινε από το 2007 έως το 2011, λαμβάνοντας αρχικά το πτυχίο στην Επανορθωτική & Αισθητική Οδοντιατρική έχοντας πρωτοπόρους καθηγητές στον εν λόγω τομέα, όπως τον Dr. Rosenthal και τον Dr.Chu . Αποφοίτησε από το Ashman Department of Periodontology and Implant Dentistry , New York University οπου μετεκπαιδεύτηκε στην Προσθετική και Χειρουργική Εμφυτευματολογία έχοντας διευθυντή σπουδών τον Dr. Tarnow.

Πριν επιστρέψει στην Ελλάδα, έλαβε τον τίτλο του Fellow και μετά από επιτυχείς εξετάσεις έλαβε και τον τίτλο του Diplomate of International Congress of Oral Implatologists.

Eπίσης, βραβεύτηκε το 2010 από το Ν.Y.U για την έρευνά του στην άμεση φόρτιση και οστική ανάπλαση με θέμα: «Retrospective Study of Simultaneous Placement of Dental Implants with Bone Craft in Atrophic Ridges».

Από το 2012 μέχρι και σήμερα, είναι Επ. Καθηγητής (vis.Assistant Professor) Charles University 1st Faculty της Πράγας, όπου διδάσκει στο μάθημα της Εμφυτευματολογίας.

Από το 2013 μέχρι to 2018 ηταν vis.Assistant Professor στο Ashman Department of Periodontology and Implant Dentistry, New York University (USA).

Από το 2006 εως το 2013 ηταν Επιστημονικός Συνεργάτης στο τμήμα της Προσθετικής του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Απο το 2012 εως και σημερα ειναι Επιστημονικος Διευθηντης στο Specialized Dentistry of Athens (S.D.A)στο Ψυχικο, Αθηνα.

Κάνει διαλέξεις στην Ελλάδα και το Εξωτερικό.

21 067 41 600
sda@athensdentistry.gr
Ψυχάρη 1 & Στρατήγη,Νέο Ψυχικό, Αττική

Events Joined